Våre tjenester

Sirumi – Skap Livskraftige prosjekter sammen med oss

Velkommen til Sirumi, en ledende aktør i bransjen med røtter tilbake til 1998. Gjennom årene har Sirumi konsernet vokst og utviklet et omfattende nettverk gjennom sine ulike datterselskap. Vi er stolte av å presentere våre varierte tjenester som dekker et bredt spekter av behov:

Sirumi holding

Som morselskapet i konsernet tilbyr Sirumi Holding AS omfattende rådgivning innen byggeteknikk, veistruktur, anleggsdrift og overflatebehandlinger av veinettet. Våre konsulenter besitter bred kompetanse innenfor disse feltene og er klare til å bistå deg.

Sirumi Drift

Vi tilbyr tjenester innen graving, transport, veioppbygging, overflatebehandling av veier, GPS-innmålinger/utstikkinger, utskifting av ledningsnett og opparbeiding av tomter. Hos Sirumi Drift AS forplikter vi oss til førsteklasses tjenester med dedikerte fagfolk og moderne utstyr. Vårt mål er å møte dine behov effektivt og nøyaktig.

Sirumi Kyst

Dykk inn i verden av akvakultur med Sirumi Kyst AS. Vi vil snart tilbyr tjenester innen produksjon av matfisk, bløtdyr, krepsdyr og pigghuder. Vår pågående utviklingsfase inkluderer tilrettelegging for landbaserte anlegg, og vi forplikter oss til å levere bærekraftige og høykvalitetsprodukter.

Sirumi Eiendom

Enten det gjelder eiendomsforvaltning eller oppføring av nye bygg, er Sirumi Eiendom AS din pålitelige partner. Med et omfattende kontaktnett kan vi tilby bygningsmasser tilpasset dine spesifikasjoner til konkurransedyktige priser. Våre samarbeidspartnere bringer med seg lang erfaring i leveranse av bygg til Nordiske forhold.

Utforsk våre tjenester og oppdag hvordan Sirumi konsernet kan være din strategiske samarbeidspartner for å møte dine behov og mål. Vi er her for å skape verdier og bidra til din suksess.

Skroll til toppen