Personvernerklæring

Sist oppdatert: 12.12.2023

Velkommen til Sirumi.no. Vi verdsetter ditt personvern og ønsker å sikre at dine personopplysninger behandles på en trygg og ansvarlig måte. Denne personvernerklæringen gir informasjon om hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter dine personopplysninger.

1. Innsamling av personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger på Sirumi.no for å forbedre din opplevelse og tilby deg relevant informasjon og tjenester. De typer personopplysninger vi kan samle inn, inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Navn
  • Kontaktinformasjon (e-postadresse, telefonnummer)
  • Leveringsadresse
  • Betalingsinformasjon

Vi samler kun inn personopplysninger som du frivillig gir oss gjennom skjemaer, bestillinger eller andre interaktive elementer på nettstedet.

2. Bruk av personopplysninger

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

  • For å behandle og levere dine bestillinger
  • For å sende deg relevant informasjon om våre produkter og tjenester
  • For å forbedre og tilpasse nettstedet basert på dine preferanser
  • For å håndtere kundeservicehenvendelser

3. Deling av personopplysninger

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å utføre tjenester på vegne av Sirumi.no (for eksempel betalingsprosesser, fraktbedrifter).

4. Informasjonskapsler og annen sporingsteknologi

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og annen sporingsteknologi for å forbedre nettstedets funksjonalitet og gi deg en personlig opplevelse. Du kan administrere informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din.

5. Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor. Vi implementerer tiltak for å beskytte dine opplysninger mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse.

6. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettstedet, og datoen for siste oppdatering vil bli endret.

7. Kontakt oss

Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller behandlingen av dine personopplysninger, vennligst kontakt oss på post@sirumi.no.

Takk for at du valgte Sirumi.no. Vi setter pris på tilliten du viser oss ved å dele dine personopplysninger.

Skroll til toppen