Finneidfjord havnepark

En pærle nede ved havet

Finneidfjord havnepark ligger lunt og godt innerst i Finneidfjorden. Du finner parken midt mellom Mo i Rana og Hemnesberget, og bare 10min unna Bjerka. Parken skal består av 109stk Privat eide Naust bygg i to ulike størrelser (4x10m/4x13m), samt et større areal for industrivirksomhet. Den lokale båtforeningen disponerer egen småbåthavn med hele 52 båtplasser som er godt skjermet for vær og vind da den ligger i naturskjønne omgivelser, med store majestetiske fjell. Dette gjør at plasseringen av parken er optimal for å kunne sjøsette og ta opp, uansett hvor hard Ranfjorden kan være.

Planen videre

Det er planlagt å sette opp ca. 119stk Naust i Parken. Fremdriften av dette vil styres av salget, da hvert bygg vil bli levert nøkkelferdig. Dette gjør det dermed ikke mulig å forhånds kjøpe noen av byggene så her handler det om å være raskest. Totalt sett vill det føres opp: – 65stk Naust 4x10m – 44stk Naust 4x13m Lengre nede på siden finner dere en animasjonsfilm av prosjektet. Ønsker du å sikre du et av våre Naust er det bare å benytte kontaktskjemaet, så oversender vi salgsoppgaven.

Skroll til toppen